Rendelés

Kapcsolat:

Név: Molnár Péter
Telefonszám: 06-1-2211793
E-mail: bulbsworld@freemail.hu
Cím: 1141 Budapest, Bonyhádi 58.

Néhány megjegyzés az árakhoz:

Az árakat úgy képeztem, hogy a nettó beszerzési árat átszámítva forintra vettem annak az 50-70 százalékát. Időközben, ha a beszerzési forrás már olcsóbban kínálja azt természetesen figyelembe vettem. Ez a ritka eset, legtöbbször ez fordítva van, tehát a mai ár 10-30 százalékkal többe kerül a régi árhoz viszonyítva. Ilyenkor is a régi beszerzési ár az árképzési alap.


Minden érdeklődésre e-mailban reagálok, ha valaki valamilyen hagymát rendelne ha tudok belőle eladni azt visszaigazolom és postán utánvétellel elküldöm.


A megrendelésnek a minimális összege 2000,- forint, 10000,- forint felett 3% engedmény, 15000,- forint felett 5% engedmény, 25000,- forint felett 10%endedményt adok. Minden megrendelést e-mailben visszaigazolok, amelyik növényből nem tudok adni, azt a vevő kérésére előjegyzésbe veszem és külön kérés nélkül elküldöm. A csomagokat postai úton küldöm, melynek költségét a vevő állja.


A NÖVÉNYEKÉRT FAJ AZONOSSÁGI ÉS MINŐSÉGI GARANCIÁT VÁLLALOK.

A hagymák kizárólag saját termesztésemből származnak,kereskedő cégtől nem küldök virághagymákat. Az általam küldött virághagymák már több éve a birtokomban vannak, így a magyarországi viszonyokhoz akklimatizálódtak. A virághagymáim nem agyontáplált hagymák, mivel semmilyen szerves vagy műtrágyát nem használok, így a nagyságuk nem versenyképes az agyon táplált de laza szövető, nem télálló holland hagymákkal. Elsősorban ritka, Magyarországon kevésbé ismert virághagymákat árulok, természetesen ezekből csak néhány darabot tudok évente eladni. A Magyarországon védett fajok nem árusíthatók. Az egyes fajokból több beszerzési forrás is lehetséges, ami külön klónt jelent amit eladáskor a növény neve mellé odaírok. Sok eredeti termőhelyről származó virághagymám van. Ezt jelzi a növény neve után lévő betűcsoport és szám. Ezek természetesen már kertészeti után termesztésből származó virághagymák. Nyugaton sem szabad forgalmazni közvetlenül eredeti termőhelyről gyűjtött virághagymákat.


A megrendelésnek két időszaka van: az ősszel ültethetők, azaz télálló virághagymák, melyekre a rendelést augusztus végéig fogadok el, a másik rendelési időszak januártól március végéig tart azaz a tavasszal ültethető virághagymák, melyeket a magyarországi viszonyok között legkésőbb november közepéig fel kell szedni és fagymentes helyen átteleltetni. Ezek a következő nemzetségek a teljesség igénye nélkül: Arisaema, Bessera, Crocosmia, Eucomis, Galtonia, Habranthus, Incarvillea, Nerine, Oxalis, Sandersonia, Sprekelia, Zantedeschia, Zephyranthes.


Tisztelt Megrendelő!
A különböző félreértések miatt kénytelen vagyok a következöket bevezetni: A megrendelés visszaigazolásával egyidejüleg megadok egy bank számlaszámot, melyre a megrendelt virághagymák árának a 25 %-át kérném, mint FOGLALÓ-t átutalni, minimum 1000.- Forintot, mely a számla elküldésekor elszámolásra kerül. Ellenkező esetben a megrendelést SEMMISNEK tekintem.